Behandelingen

 

Beauty, huidverbetering & ontspanning

 

More Beauty by Carla

Behandelingen

Hieronder een greep uit onze fijne behandelingen. Klik in de waaier op het plus icoontje voor meer informatie en veelgestelde vragen. Tevens bieden wij duo behandelingen aan.

Voor meer behandelingen & tarieven, klik op de button rechtsonder ‘Maak afspraak’.

Gezichtsbehandelingen

Collageen behandeling 90 minuten

Een anti-aging collageen behandeling met de producten van GM Collin. Deze veelgeprezen behandeling uit Amerika pakt fijne lijntjes en rimpels aan. Het maakt de huid stralender, voller en geeft een mooie glow. Zeer luxe behandeling van 90 minuten. Onze paradepaardje.

Puurr zen 60 minuten

Een zeer ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op je huidconditie en huidwens is afgestemd. Tijdens deze behandeling worden verschillende massagetechnieken toegepast.

Puurr zen Luxe 90 minuten

Een intensieve huidverbeterende behandeling maar ook zeer ontspannen! Ervaar deze prachtige behandeling.

Puurr spa 75 minuten

Start met een heerlijke rugscrub massage. Er wordt een keuze gemaakt uit 1 van de 4 heerlijke SpA ZeNsations bodyverzorgende geurlijnen dit zijn. Hierna volgt de gezichtsbehandeling. Gun jezelf de serene moment welnessbehandeling met huidverbeterende effecten!

Medik8 60 of 75 minuten

Behandelingen gericht op bepaalde wensen of ‘problemen’. Naast huidverbetering zullen wij uiteraard een stukje ontspanning toevoegen. Bij binnenkomst zal de huidspecialist eerst de huid analyseren om de juiste behandeling toe te passen.

Bindweefsel massage gezicht 30/60 minuten

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Jeugd gezichtsbehandeling 50 minuten

Geschikt tot en met 18 jaar.

 

Microneedling & Peelings

Wij hebben een groot aantal peelings voor ieder huidtype. Van onze meest oppervlakkige Light Peel (perfect voor beginners) tot onze diepste peels, die superieure resultaten biedt voor mensen die op zoek zijn naar een dieper niveau van chemische vernieuwing. Bij Medik8 gebruiken we exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren. Toegewijd om je echte resultaten te geven die het uiterlijk van uw huid volledig veranderen.

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Medik8 heeft een gevarieerd assortiment van onze Sensitive PHA Peel die geschikt is voor zeer gevoelige huidtypen tot onze mono-peels die enkele zuren gebruiken en die eveneens gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken. Bepaalde huidcondities/personen kunnen contra-geïndiceerd zijn en zouden om die reden niet de peelingroute moeten volgen voordat de huid rustig en genormaliseerd is. Contra-indicaties waarbij de peeling NIET mag worden uitgevoerd: zware actieve acne, beschadigde huid, actieve herpes, recente ontharing (48 uur), zwanger of borstvoeding, zonverbrande huid, virale of schimmelinfectie op het gezicht.

WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN?
24 uur na peeling zal uw huid waarschijnlijk strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid de schilferen maar binnen de week begint u een heldere, meer egale huidteint te zien. Na een reeks van  peelings zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn.

KUNNEN PEELINGS NAAST ANDERE BEHANDELINGEN WORDEN GEBRUIKT ZOALS BOTOX OF LASER?
Absoluut.

Dermapen
Voor een versteviging van de huid en een verfraaiing van de huidstructuur kun je naast de behandeling middels (chemische) peelings ook kiezen voor de dermapen, een van de nieuwste behandeltechnieken op het gebied van microneedling en huidverbetering. In sommige gevallen wordt er gekozen voor een combinatietraject.

De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen waardoor er kleine kanaaltjes in de huid worden gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen (collageen en elastine) aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

Tijdelijke roodheid, lichte zwelling of schilfering kunnen merkbaar zijn na de behandeling. Afhankelijk het huidtype en de huidconditie kunnen deze reacties tot 2 dagen na de behandeling aanhouden. Dit herstelt de huid zelf weer.

Het advies is om deze behandeling in kuurverband aan te gaan waarbij het minimale aantal behandelingen op vier ligt voor het gewenste resultaat. Het resultaat van de behandelingen is niet direct merkbaar omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om het collageen te kunnen vormen. Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van de herstelcapaciteit van de huid en het lichaam zelf. Ook kan dit proces nog enkele maanden doorgaan waarna de huid er egaler en stralender uitziet.

Haal alles uit je huid en kies voor een behandeltraject met de dermapen!

Contra-indicaties waarbij de microneedling niet mag worden uitgevoerd:
Kanker, diabetes type 1 of 2, immuunsysteem medicijnen, zwanger of borstvoeding, huidinfectie of schimmel, HIV virus, chronische huidziekte in het gezicht, contactallergie (raadpleeg dermatoloog), hart en vaatafwijkingen (toestemming arts) en actieve herpes.

Indicaties voor de Dermapen:
De microneedling behandelingen met de dermapen welke wij in onze salon uitvoeren zorgen voor de onderstaande resultaten;

 • Verfijning van lijnen
 • Preventie voor verdere huidveroudering
 • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
 • Egalisering huidstructuur
 • Vermindering/verheldering van pigmentvlekken
 • Vermindering van rosacea
 • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
 • Verfijning van grove poriën

 

Facial Gym

 Facial Gym is een gezichtsbehandeling waarbij de contouren van het gezicht direct worden aangepakt. Een ware ‘fitness’ behandeling waarmee de spieren en huid worden getraind voor een zichtbare jongere uitstraling.

Naarmate we ouder worden tekenen we sneller in het gezicht. Vanaf de leeftijd van 25 jaar produceert onze huid al minder collageen en elastine. Dit betekent dat de eerste tekenen van huidveroudering ontstaan. Dit begint met fijne, droogte lijntjes en later worden dit diepere rimpels en kan de huid gaan verslappen. Met de juist gezichtsbehandelingen kunnen we het huidverouderingsproces vertragen en jou je jeugdige en jonge uitstraling terug geven. Zo ook met deze Facial Gym!

De stickers die op het gelaat worden geplakt geven kleine elektrische signalen waardoor de spieren samentrekken.

Een hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en rimpels verminderen drastisch. Het gelaat verstevigt en wordt gelift, maar ook wordt de productie van collageen verhoogd.

Na een aantal pijnloze behandelingen is er een opmerkelijk verschil in het gezicht zichtbaar!

 

Huidoneffenheden verwijderen

 

Wij hebben verschillende technieken om diverse huidoneffenheden te verwijderen. 

IPL lichtflits:

 • Pigment
 • Acne
 • Spiders
 • Couperose

Coaguatie
Heb je last van steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes of cholestrol ophopingen rond de ogen? Dan is coagulatie (wegbranden) een snelle, eenvoudige en veilige manier om deze weg te halen.

 

Wenkbrauwen & Wimpers

sNiet iedereen is geboren met mooie, volle wenkbrauwen of misschien zijn jouw wenkbrauwen door de jaren heen hun vorm verloren door te veel epileren. Laat ons je daarmee helpen.

Harsen en epileren
Overtollige haartjes worden verwijderd met een speciale hars en vervolgens brengen we de wenkbrauwen mooi in model met een pincet. Het voordeel van beide technieken is dat we de haartjes met wortel en al verwijderen, waardoor ze lang wegblijven. Het harsen zorgt voor het verwijderen van de grove haartjes en met het pincet kunnen we de kleinere haartjes langs de rand van de wenkbrauw verwijderen om zo de perfecte vorm te creëren.

Verven wenkbrauwen – Reguliere verf
Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee. Door de wenkbrauwen te verven worden lichte, nu onzichtbare haartjes zichtbaar en lijken de wenkbrauwen direct voller! De kleur wordt zorgvuldig bepaald op basis van de natuurlijke kleur van de haartjes. Reguliere verf blijft gemiddeld zo’n 4 weken op de haartjes zichtbaar.

Verven wenkbrauwen – Henna verf
Henna brows is dé grote trend op wenkbrauw gebied. Met verf op basis van henna wordt de huid onder de wenkbrauwen ook mee geverfd. Zo kunnen kale plekjes worden opgevuld en de vorm van de wenkbrauwen worden aangepast, zodat ze voller lijken. Henna verf blijft zo’n 14 dagen op de huid zitten en gemiddeld zo’n 6 weken op de haartjes zichtbaar.

Stylen & verven
Stylen van de wenkbrauwen door middel van hars, pincet, knippen en verven.

Verven Wimpers
Als je lichte wimperhaartjes hebt, dan is het mooi om de wimpers te verven. Daarnaast zijn de uiteinde van de wimperhaartjes vaak heel licht, waardoor de wimpers direct langer ogen. Ook ideaal als je op vakantie gaat!

Wimperlift
Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

One by One wimperextensions                                                                                                                                                                 Eén-voor-één worden je wimpers verlengd met een extension voor een intensere blik zonder mascara. Na enkele weken dienen de wimpers aangevuld te worden. Ideaal voor vakanties of mensen die ’s ochtends snel klaar willen zijn.

 

Harsen

 

Geschikt voor dames en heren. Zowel het lichaam als het gezicht.

 

One by One wimperextensions

Voor een mooie oogopslag. 

Cosmetische Arts

 

Eenmaal in de 4 weken komt cosmetische arts Ashwyn Schotborg bij ons in de salon voor diverse behandelingen.

Over drs. Ashwyn
Onze cosmetische arts Drs. Ashwyn Schotborg is lifestyle arts. Eerlijk en oprecht!

Na zijn studie geneeskunde heeft Ashwyn zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en cosmetische geneeskunde. Drs. Ashwyn Schotborg heeft gekozen voor deze combinatie omdat het uiterlijk steeds meer een rol speelt in onze communicatie, in relaties, interacties en welzijn. Ashwyn kan je zeer breed adviseren en behandelen.

Wanneer je een Botox behandeling overweegt is het belangrijk om te weten dat botox een zeer veilig middel is dat effectief tegen rimpels werkt en ook preventief kan worden toegepast. Uiteraard is het grootste voordeel van Botox dat het je rimpels laat verdwijnen. Met een paar kleine prikjes ben je voor de komende drie tot vijf maanden van je rimpels af. Je ziet er na een Botox behandeling jonger, frisser en uitgerust uit.

Een behandeling met Botox wordt niet voor niks een lunchtime treatment genoemd. De behandeling duurt gemiddeld namelijk zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode, waardoor de behandeling letterlijk in een lunchpauze uitgevoerd kan worden. Zelfs meteen na de behandeling is er niet te zien dat je behandeld bent. In sommige gevallen ontstaan er kleine bloeduitstortingen op het behandelde gebied. Deze verdwijnen binnen één tot twee dagen en zijn met make-up goed te camoufleren.

Zoals gezegd laat Botox de rimpels en lijntjes in je gezicht verdwijnen. Dit gebeurt echter allemaal op een natuurlijke manier, waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Het zal je omgeving opvallen dat je er uitgerust en uitgeslapen uitziet, maar ze zullen niet kunnen zien dat dit door een Botox behandeling komt.

 

Eerst volgende datums 2024:

 • 28 februari

Ook in de avond kun je een afspraak plannen met dr. Ashwyn.

Prijsindicatie:

 • Halve zone botox
  € 75, –
 • 1 zone botox
  € 125, –
 • 2 zones botox
  € 220, –
 • 0,5 ml filler
  € 175, –
 • 1 ml filler
  € 350, –
 • 2 ml filler
  € 550, –

Profhilo (maatwerk prijs)

 

Voor elke behandeling plannen wij een gratis consult in met cosmetisch arts. Tijdens dit gesprek kun je aan de arts vragen naar je wensen. Een eerlijk advies staat bij ons voorop! Na het consult is er altijd ruimte om ook daadwerkelijk de behandeling te laten uitvoeren.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Stuur ons een email.

 

 

Bodyshape

 

Met onze behandelingen hebben vele klanten hun strakke figuur aan de Easy Shape Trainer te danken! De behandeling is effectief voor dames en heren die weinig tijd hebben om te sporten. Het is een snelle manier van figuurcorrectie, huidverbetering en spieropbouw waardoor het mogelijk is snel in shape te komen. Dit doormiddel van spierstimulatie in combinatie van een laser of ultrasound.

Daarnaast ook de behandeling vet bevriezen om de laatste randjes kwijt te raken.

Stoor je je aan lichaamsvet dat je met sporten of diëten niet weg krijgt? Dan biedt cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genoemd, de oplossing! Tijdens deze behandeling wordt het lichaamsvet bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

 

Hoe werkt cryolipolyse?
De handstukken van het apparaat worden op het te behandelende gebied geplaatst en vervolgens vacuum gezogen. Het gebied dat wordt opgezogen zal tegelijkertijd verkoelen tot -8 graden waardoor de vetcellen onder de huidlaag zullen worden afgebroken. De behandeling is 100% veilig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden direct weer vervolgd worden.

 

De behandeling
Tijdens de intake bespreken we wat je doel is, lichaamsdelen die je wilt aanpakken en hoeveel behandelingen je nodig hebt. Uit ervaring hebben de meeste mensen drie behandelingen per gebied nodig voor het gewenste resultaat. Per behandeling verlies je namelijk tussen de 1-3 cm. Dit is per persoon verschillend.  Voor elke klant stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Hierna brengen we het apparaat op de gewenst zone en start het koelen van de vetcellen.

Als het programma klaar is voeren we nog circa 2 minuten cavitatie uit om de vetcellen los te masseren. 8 weken na de behandeling zullen de eerste resultaten zichtbaar zijn. Afvoer proces gaat door tot 16 weken.

Achteraf kan het gebied rood zien en eventueel blauwe plekken. Ook een beurs gevoel kan voorkomen. Dit is tijdelijk en trekt na een paar dagen weg. Na de behandeling moet er veel water worden gedronken. Dit zorgt ervoor dat de afvoer van de vetcellen worden bevorderd. Het water zorgt er namelijk voor dat de geknapte vetcellen snel worden afgevoerd.

 

Komt vet weer terug na een behandeling?
Als vet eenmaal verwijderd is, is het ook echt weg op dat gebied. De afgebroken cellen komen dus niet meer terug. Het is wel van belang om gezond te leven. Vetcellen kunnen namelijk weer groeien bij een te grote omvang.

 

Voor wie is Cryo niet geschikt?
Cryo is niet geschikt voor het verliezen van gewicht. Ook om grote probleemzones aan te pakken is cryo niet de juiste behandeling. Daarom hanteren we ook een BMI tot 30.
Tevens:

 • Hartkwalen
 • Jonger dan 18 jaar
 • Zwangerschap
 • In combinatie met borstvoeding
 • Epilepsie
 • Ernstige huidaandoening op het gebied
 • Ontsteking
 • Metalen onderhuids op het behandelde gebied
 • Koude urticaria
 • Donath landsteiner syndroom
 • Bulinemia
 • Ziekte van raynaud
 • Nieraandoening
 • Trombose
 • HIV en AIDS
 • Je mag geen koorts hebben tijdens de behandeling
 • Geen behandeling als je ontstekingsremmers of antibiotica gebruikt
 • Diabetici
 • Overige ernstige ziekte, dit vooraf overleggen.

Gebieden die je kunt behandelen:
Armen, maag, buik, heupen, benen, taille & lovehandles.

   

  IPL

   

  Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor je kan betekenen.

  De Medcos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

  Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het MedCos IPL & IPL SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.

   

  Duur van de behandeling
  De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort. Om een indicatie te geven van de snelheid van de MedCos IPL SHR behandeling volgen hier enkele veel behandelde locaties met de gemiddelde behandeltijd, naast uiteraard het ontvangst van de client en de intake:

  • Bovenlip: 1 minuut per behandeling
  • Oksels: 5 minuten per behandeling
  • Bikinilijn: 5 minuten per behandeling
  • Benen: 30 minuten per behandeling
  • Volledige rug: 25 minuten per behandeling
  • Naast defintief ontharen kunnen we met onze IPL ook het volgende aanpakken:
   Huidverjonging : aanmaak van nieuwe cellen en collageen waardoor de poriën minder worden, kleine lijntjes vervagen en textuur van de huid frisser en jonger oogt
   Couperose en spider: verwijderen van bloedvaten of vervagen op het gezicht maar ook de benen
   Pigmentatie: op het gelaat, decolleté en handen
   Acne: de huid tot rust komt en acne vermindert in het gelaat, decolleté en rug
   IPL ontharen abonnement
   Dit is een voordelige maandabonnement voor de gehele benen, oksels & bikinilijn. Totaal 12 behandelingen en betaal je per maand 129 euro ipv 175 euro
   Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend een intake inboeken

   

   

  Kan iedereen met de MedCos IPL behandeld worden?
  Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (huidtype VI) of mensen met een zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

   

  Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?
  Bij een MedCos IPL SHR behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

   

  Is de behandeling pijnlijk?
  Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen.

   

  Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen?
  U dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer u de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

   

  Massages

   

  Zowel voor het gezicht als het lichaam bieden wij verschillende massages aan. Voor het gezicht zijn dat de bindweefsel massages, buccal massage, cupping en ontspanningsmassage. Allemaal gericht op huidverbetering. Voor meer informatie betreft de behandeling, klik op de button rechtsonder ‘Maak afspraak’.

  Voor het lichaam is het puur voor de ontspanning. Even helemaal bijkomen en echt een moment voor jezelf!

   

  Body

  Behandelingen

  Ons doel is om dames en heren weer lekker in hun vel te laten zitten!

   

   

  Reviews

  Lieve woorden

  “Heel ontspannen!”

  “Heel ontspannen, fijne masseuse en heerlijke verwarmde zachte massagestoel.”

  Carina

  “Absolute aanrader!”

  “Het is altijd genieten in deze mooie en professionele salon. Carla en haar meiden zijn samen een topteam en ze doen er alles aan om je helemaal in de watten te leggen. Absolute aanrader!”

  Janine

  “Je komt helemaal tot rust.”

  “Fijne ervaring gehad. Mooie salon, vriendelijke meiden, fijne rustige sfeer. Je komt helemaal tot rust. Mooi resultaat van de behandeling.”

  Julia

  “Ik kwam er relaxed vandaan.”

  “Fijne gezichtsbehandeling ondergaan, kwam er relaxed vandaan. Ondertussen gezellig gekletst en ook goede tips gekregen over bepaalde crèmes.

  Sabine

  Contact

  Groot Nieuwland 10
  1811 ET Alkmaar
  06-57801035
  info@morebeauty.nl

  Contactformulier

  2 + 11 =

  Openingstijden

  Maandag
  11:00 - 15:00

  Dinsdag
  10:00 - 18:00

  Woensdag
  10:00 - 20:00

  Donderdag
  10.00 - 20.00

  Vrijdag
  10:00 - 18:00

  Zaterdag
  10:00 - 14:00 (Om de week geopend)

  Zondag
  Gesloten